Mjere u okviru poslovanja, za sprječavanje širenja korona virusa

U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Crne Gore, Lovćen banka je preduzela niz mjera u okviru svog poslovanja, za sprječavanje širenja korona virusa.


U svim filijalama Lovćen banke na snazi je ograničenje pristupa šalterima i ono se odvija na način da u filijali može boraviti onoliko klijenata koliko ima slobodnih šalterskih mjesta, čime doprinosimo prevenciji širenja virusa i većoj sigurnosti klijenata i zaposlenih.


Klijentima su na usluzi servisi - elektronskog i mobilnog plaćanja. Molimo građane da iste koriste i da ne posjećuju šaltere banke ukoliko nije neophodno.


Lovćen banka svim svojim korisnicima omogućava besplatnu aktivaciju i članarinu za korišćenje mobilnog bankarstva u trajanju od šest mjeseci. 


Lovćen banka je zbog novonastale situacije zatvorila šalter na autobuskoj stanici u Budvi, dok ostale filijale rade po utvrdjenom radnom vremenu.


Bankomati će redovno biti snabdijevani gotovinom i na njima je za sve vlasnike Mastercard DEBIT kartica Lovćen banke omogućeno besplatno podizanje gotovine.