Platne kartice

Kartice Lovćen banke možete koristiti širom svijeta u skoro 25 miliona prodajnih mjesta i na gotovo million bankomata. Kartice Lovćen banke omogucice Vam jednostavno i sigurno plaćanje, uz brojne povoljnosti i prednosti. Pružice Vam brz, ekonomičan i efikasan način plaćanja, obezbijediće Vam komfor i sigurnost, a uvijek ce Vam biti na raspolaganju. Sa karticama Lovćen banke jednostavna je i kupovima putem interneta. Prateci savremene trendove u on-line bankarstvu klijentima nudimo da upravljaju sami svojim finansijama bez dolaska u banku, da imaju pregled izvršenih transakcija, kao i raspoloživog stanja.

 

U skladu s Vašim potrebama izaberite od kartica iz Mastercard palete, koju smo za Vas osmislili:

Ovu internacionalno važeću platnu karticu mogu dobiti pravna lica ili preduzetnici, koji imaju otvoren račun u Lovćen banci. Posjeduje contactless platnu tehnologiju koja omogućava obavljanje beskontaktnih transakcija, čime svakodnevnu kupovinu čini bržom, lakšom i jednostavnijom.  Ovlašćeno lice može zahtijevati i dodatne kartice koje će biti vezane za račun pravnog lica.

Mastercard Business Credit je kreditna čip  kartica međunarodnog važenja sa Contactless beskontaktnom  platnom tehnologijom, namijenjena pravnim licima ili preduzetnicima, koji imaju otvoren račun u Lovćen banci. Nudi Vam raznovrsne mogućnosti izbora usluga prilikom korišcenja ove kartice, kao i kreditiranje po revolving principu, a uz minimalnu mjesečnu obavezu prema Vašem izboru.