microthumbNaša priča

Naša priča


Zahvaljujući sinergiji najbolje međunarodne prakse i poznavanja lokalnog tržišta,25. avgusta 2014. godine počela je sa radom Banka drugačije poslovne filozofije, Banka koja svojim klijentima pruža snažan oslonac.

Tim bankarskih profesionalaca, perspektivan mladi kadar, snažna podrška njemačkog DEG-a, učinili su da vizija Aleksandre Popović, osnivača i utemeljivača ideje o Lovćen banci, zaživi.

Prelazak iz MFI Kontakt u Lovćen banku za nas je bio veliki profesionalni izazov.

Od samog osnivanja stojimo ujedinjeni u svojoj namjeri da razumijemo naše klijente i sve njihove potrebe.

Uz podršku njemačkog investiciono-razvojnog fonda DEG (KfW Group), značajnog akcionara, kreditora i partnera, kao i konsultantskog tima Frankfurt School of Finance & Management, u temelje Banke je usađena najbolja internacionalna praksa i iskustvo domaćih stručnjaka u polju regionalnog bankarstva.

Stvorili smo sistem korporativnog upravljanja u cilju sticanja povjerenja i zadovoljstva naših klijenata.

Širokim spektrom proizvoda i usluga, implementacijom novih servisa i tehnologija i uz primjenu međunarodnih standarda poslovanja,neprekidno doprinosimo i razvoju crnogorske ekonomije.

Iako je Lovćen banka univerzalna banka,značajan dio energije usmjeren je ka malim i porodičnim biznisima.Mali projekti angažuju resurse naše zemlje, razvijaju se kapaciteti u oblasti turizma, poljoprivrede, proizvodnje hrane, šumarstva i drvoprerade.

Blisko sarađujemo sa ljudima i biznisima koje podržavamo.Traženje individualnog rješenja shodno potrebama naših klijenata, uspostavljanje dugoročnih odnosa, brzo donošenje odluka, upravo su vrijednosti koje klijenti cijene i prepoznaju kao našu komparativnu prednost.

Ponosni što ste dio naše porodice, postojimo da bismo vam pružili podršku, sigurnost i kvalitetniji način života.

Vaša Lovćen banka


Kontakt centar
Email
Filijale i bankomati
Kursna lista