Važno obavještenje za klijente

Poštovani klijenti,

Obavještavamo vas da, usljed rada na unapređenju tehničke infrastrukture, filijale banke neće raditi u subotu 10. februara. Već u ponedjeljak, 12. februara, naše filijale radiće u skladu sa uobičajenim, redovnim radnim vremenom.

U subotu, 10. februara, bankomati Lovćen banke neće biti u funkciji. Cijeneći lojalnost svojih klijenata a imajući u vidu njihove potrebe tokom vikenda, banka će toga dana, 10. februara, omogućiti besplatno podizanje gotovine sa bankomata svih drugih banaka u Crnoj Gori do momenta ponovnog aktiviranja bankomata koje se očekuje istog dana u večernjim časovima.

U periodu od petka, 9. februara u večernjim časovima, do nedjelje 11. februara elektronsko i mobilno bankarstvo neće biti u funkciji.

Plaćanje karticama na prodajnim mjestima biće moguće tokom cijelog perioda, dok će kupovina karticama na internetu biti otežana. Molimo da imate u vidu da će SMS poruke o prilivima i odlivima sa računa biti naknadno isporučene.

Raduje nas što Lovćen banka, nakon 10 godina uspješnog poslovanja, širi svoju mrežu i infrastrukturu nastojeći da svojim klijentima pruži sve bolju uslugu u skladu sa savremenim svjetskim standardima.

Zahvaljujemo na razumijevanju i vjerujemo u još bolju i efikasniju buduću saradnju sa svim svojim klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Lovćen banka AD

Kontakt centar
Email
Filijale i bankomati
Kursna lista